Biarz hesabını sil
Uygulamayı yeniden yüklemeniz gerekmez. Silmek istediğiniz Biarz hesabıyla giriş yapın ve silme işlemini onaylayın.
Silme kapsamı
Hesap profiliniz anonimleştirilir ve oturumlarınız kapatılır. Bağlı yorumlarınız ve yüklediğiniz profil fotoğrafınız arka planda temizlenir.
İşletmelerin müşteri, randevu ve işlem kayıtları bu işlemle silinmez. Bu kayıtlarla ilgili veri talepleri için ilgili işletmeye başvurabilirsiniz. İşletme sahiplerinin işletmesi de otomatik kapanmaz.
Bu işlem geri alınamaz. Silme işlemi diğer Biarz uygulamalarındaki aynı hesabınızı da etkiler.
Oturum kontrol ediliyor…